Budapesti gasztrokalauzban ajánl minket a Magyar Konyha! - Naspolya Nassolda
16603
post-template-default,single,single-post,postid-16603,single-format-quote,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

A Naspolya Berlin hipszter helyeinek stílusát képviseli, minimalista, skandináv beütésű dizájnnal...

— Budapesti gasztrokalauzban ajánl minket a Magyar Konyha!

magyarkonyha

Örömmel és büszkén jelentjük, hogy gasztronómiai kiskönyvbe került a Naspolya! Nem is akármilyenbe: a Magyar Konyha Magazin a decemberi száma könyvmellékletében, Budapest top 10 mentes helye között ajánl minket! Úgy döntöttünk, hogy egy az egyben közöljük a Magyar Konyha ajánlását, mert csak egyetérteni tudunk minden sorával! 😉

„Több szempontból más utat követnek, mint a reformcukrászdák általában: nem csak glutén, tejtermék és tojás nélkül dolgoznak, hanem a vegán körökben népszerű szóját és szójatejet is mellőzik. Alapelvük a teljes organikusságra való törekvés, süteményeik az aszalt füge és datolya természetes gyümölcstartalmától édesek, semmiféle mesterséges édesítőt nem használnak. Minden frissen készül, a mandulatej is, amit ki is emelnénk, mert a bolti mandulatejekkel össze sem hasonlítható. A Maldon sópelyhekkel meghintett sós-karamellás cupcake és a gránátalmás sajttorta emlékezetes élmény. Koncepciójuk különlegessége, hogy tokaji borokat is kínálnak az egészséges nassolnivalók mellé. A pultoslányok felkészültek, ki lehet faggatni őket a nyersvegán konyha rejtelmeiről. A farönkhintát muszáj kipróbálni.”

 

No Comments

Post A Comment