Blog - Naspolya Nassolda
14999
paged,page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-14999,paged-2,page-paged-2,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Nap mint nap felmerül, hogy milyen hozzávalókból dolgozunk, mit tartalmaznak tortáink, pitéink "tésztái", krémjei; állandó kérdés, hogy mivel édesítünk. Szeretjük, hogy kérdeztek! Addig jó, amíg kérdeztek. :) Most a sok-sok szóbeli válasz után le is írjuk a számunkra alapvető alapanyagokat.
Vicces lenne tudni a pontos számot, hogy a megnyitásunk óta hányszor hangzott el a szánkból a nyersvegán szó. Több százszor vagy inkább több ezerszer?
Tíz éve hallottam először a nyersétkezésről, közelebbről pedig több mint négy éve ismerkedtem meg vele.