Almás minitorta cseresznyekrémmel - Naspolya Nassolda
14947
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14947,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Almás minitorta cseresznyekrémmel

almáspite aszaltcseresznyekrémmel
Category
Torták és piték, Tavasz, Ősz, Tél
About This Project

A puha, édes almás réteget ízletes aszaltcseresznyekrém borítja. Eszünkbe juthat róla az almás pite, de annál jóval könnyedebb és izgalmasabb. Tökéletes választás a hűvösebb hónapokban!


Szezon: október-április


Összetevők: alma*, mandula*, szárított hajdinacsíra*, mazsola*, víz, aszaltcseresznye*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.