Bodzás szamóca tarte - Naspolya Nassolda
14933
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14933,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Bodzás szamóca tarte

bodzás szamócás tarte
Category
Torták és piték, Kora nyár
About This Project

Bodzás különlegességünket csak májusban és júniusban tudjuk készíteni, bodzavirágzás idején. A vadon termő virág könnyed ízének tökéletes kiegészítője az édes szamóca. Igazi gourmet finomság.


Szezon: május-június


Összetevők: víz, eper, kesudió, datolya, szárított hajdinacsíra*, agavé szirup*, citromlé*, kakaóvaj*, bodza*, agar-agar, cékla*, liofilizált eper*, bourbon vanília őrlemény*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.