Epres-"túrókrémes" cupcake - Naspolya Nassolda
15273
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15273,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Epres-“túrókrémes” cupcake

epres túrókrémes cupcake
Category
Torták és piték, Kora nyár
About This Project

Ezt a finomságunkat a rövidke eperszezon erejéig keressétek: friss eperből és kesudióból készítjük a krémet, ami természetesen tej és túró nélkül készül. Egyszerre édes, fanyar és nagyon finom!


Szezon: május-június


Összetevők: eper*, kesudió, víz, datolya, szárított hajdinacsíra*,agavé szirup*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, citromlé*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.