Fügekrémes pite almával - Naspolya Nassolda
16930
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16930,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Fügekrémes pite almával

Category
Torták és piték, Tavasz, Kora nyár, Késő nyár, Ősz, Tél
About This Project

Amikor a megunhatatlan mandula, a tápláló hajdina és a mézédes mazsola összeáll, hogy friss, zamatos almaszeletekkel selymes fügerétegbe burkolózzanak.


Szezon: január-december


Összetevők: víz, alma*, szárított hajdinacsíra*, aszalt füge*, mandula*, mazsola*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.