Málnás "joghurttorta" - Naspolya Nassolda
15260
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15260,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Málnás “joghurttorta”

málnás joghurttorta
Category
Torták és piték, Kora nyár, Késő nyár
About This Project

Finomságunk a Magyarország cukormentes tortája versenyre készült. Egészen könnyed, nem túl édes ízű, a joghurttortára emlékeztet. Alacsony szénhidráttartalma révén cukorbetegek is fogyaszthatják.


Szezon: június-augusztus


Összetevők: víz, málna, kesudió, mandula*, datolya, szárított hajdinacsíra*, citromlé*, útifűmaghéj*, stevia*, agar-agar, kakaópor*, bourbon vanília őrlemény*, só

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.