Narancsos datolyagolyó - Naspolya Nassolda
15282
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15282,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Narancsos datolyagolyó

datolyagolyo
Category
Trüffelek
About This Project

Illatos akácmézbe bio narancshéjat áztatunk – ezzel gyúrjuk egybe a datolyagolyókat. Kedvelői marcipánosnak szokták leírni, az eszegetését kész kihívás abbahagyni! Édes, buja csábítás.


Szezon: január-december


Összetevők: datolya, mandula*, narancs*, agavé szirup*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.