Ribizlis cupcake - Naspolya Nassolda
15272
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15272,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ribizlis cupcake

Category
Torták és piték, Késő nyár
About This Project

Az aszalt datolyából és szárított hajdinacsírából készített édes külső réteg különleges belsőt takar: a rózsaszín krém főszereplője a ribizli, e fanyar nyári gyümölcs. Remek ízkontrasztot alkotnak.


Szezon: június-július


Összetevők: ribizli, kesudió, víz, datolya, szárított hajdinacsíra*, agavé szirup*, citromlé*, útifűmaghéj*, kakaópor*, karobpor*, bourbon vanília őrlemény*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.