Ribizlis "sajttorta" - Naspolya Nassolda
15269
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15269,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ribizlis “sajttorta”

Category
Torták és piték, Késő nyár
About This Project

Sajttortánk sajtot természetesen nem, pirosló ribizliszemeket és egy finom krémes, kesudiós réteget viszont tartalmaz. Vigyázat, igen gyorsan fogyó finomság!


Szezon: június-július


Összetevők: kesudió, ribizli, datolya, szárított hajdinacsíra*, citromlé*, útifűmaghéj*, sörélesztőpehely*, stevia*, agar-agar, bourbon vanília őrlemény*, só

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.