"Sajttorta" aszaltcseresznye-krémmel - Naspolya Nassolda
17542
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17542,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Sajttorta” aszaltcseresznye-krémmel

Category
Torták és piték, Tavasz, Kora nyár, Késő nyár, Ősz, Tél
About This Project

“Sajttorta”, ahogyan még nem kóstoltad! Konyhánk egy igazi bravúrja a kizárólag növényi alapanyagokból készülő “sajttorta”. Az édes aszaltcseresznye-krém izgalmas ízpárja az enyhén savanykás “krémsajt” rétegnek.


Szezon: január-december


Összetevők: kesudió, víz, datolya, aszalt cseresznye*, agavé szirup*, szárított hajdinacsíra*, citromlé*, kókuszzsír*, sörélesztőpehely*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, agar-agar, só

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.