Sós-karamellás cupcake - Naspolya Nassolda
15270
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15270,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Sós-karamellás cupcake

sós-karamellás cupcake
Category
Torták és piték, Tavasz, Kora nyár, Késő nyár, Ősz, Tél
About This Project

Piténkben az édes íz természetesen nem az olvasztott cukornak köszönhető: az aszalt datolyával karamellaízűvé varázsolt finomságot Himalája-sóval sózzuk belül, Maldon-sóval kívül. Tömény jó!


Szezon: január-december


Összetevők: datolya, kesudió, szárított hajdinacsíra*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, só

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.