Szilvás-fahéjas trüffel - Naspolya Nassolda
15285
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15285,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Szilvás-fahéjas trüffel

szilvás-fahéjas trüffel
Category
Trüffelek
About This Project

A szív alakú nyers desszert különlegessége a nosztalgikus mézes puszedli íz, amelyet természetesen méz, liszt és sütés nélkül idéz meg ez a gazdag fűszerezésű csemege.


Szezon: január-december


Összetevők: aszalt szilva*, datolya, mandula*, kakaópor*, fahéj*, gyömbér*, szerecsendió*, szegfűszeg*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.