Tonkahabos csokitorta - Naspolya Nassolda
15258
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15258,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tonkahabos csokitorta

Category
Torták és piték, Tavasz, Kora nyár, Késő nyár, Ősz
About This Project

A perui kakaóból készült réteget alapot kellemes kesudióhab borítja, és a tonkabab íze teszi felejthetetlenné. A klasszikus csokitorták ízvilágát és a gourmet különlegességek élményét egyaránt megidézi.


Szezon: január-december


Összetevők: víz, mandula*, agavé szirup*, kesudió, kakaóvaj*, szárított hajdinacsíra*, datolya, kakaópor*, agar-agar, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, tonkabab*, kakaóbabtöret*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.