Szállítási információk - Naspolya Nassolda
16228
page-template-default,page,page-id-16228,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Szállítási információk

Személyes átvétel

 

A személyes átvétel üzletünkben az alábbi címen és nyitvatartási időben lehetséges:

Cím: 1061 Budapest, Káldy Gyula u. 7.

Nyitvatartási idő: minden nap 10-től 20 óráig.

Fontos információ: tortarendelés esetén személyes átvételre van lehetőség üzletünkben.

Torta/torták kiszállítása egyedi megegyezéssel történhet. Ezzel a kérésével keresse munkatársunkat a +36 70 380 84 07-es telefonszámon vagy az info@naspolya.hu e-mail címen!

 

Kiszállítás

 

Termékkínálatunkból az eltartható finomságokat (“Nassolnivalókat”) lehetséges megrendelni kiszállítással.

A megrendelés beérkezésétől számított 3 munkanapon belüli szállítási határidőt vállalunk belföldi futárszolgálattal, tehát Magyarország határain belül megadott címre.

 

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 9 és 18 óra között, ezért lehetőség szerint a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol napközben tartózkodik, hogy problémamentesen át tudja venni a csomagot.

 

Átvételkor kérjük, hogy a kiszállító személy jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét és tartalmát! Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, a kiszállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet! Ezt a szállító kötelessége eljuttatni hozzánk, mert csak ennek birtokában áll módunkban a problémát orvosolni.

 

A szállítási költséget akkor is egyszer kell megfizetnie, ha egy rendelését mi készlethiány miatt csak több csomagban, vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani. Ilyen kivételes és nem kívánatos helyzet esetén előzetesen telefon vagy e-mail útján egyeztetünk Önnel.

 

Meghatározott órára történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni.

 

Árajánlatunk kisméretű csomagok kiszállítására vonatkozik, a csomag leghosszabb és legrövidebb oldalának összege nem haladhatja meg a 35 cm-t.

 

Amennyiben a megrendelés során kiszállítást kér, két fizetési mód közül választhat.

  1. Banki átutalással: 1 300 Ft.

 

A vásárlás összegét a Naspolya Group Kft. 10403181-50526766-87891008-as számú számlájára (K&H Bank) kérjük átutalni, a tárgymezőben feltüntetve a megrendelt csomag tartalmát.

 

A csomag feladásáról aznap gondoskodunk, amely napon a vásárlás összege bankszámlánkon megjelenik.

  1. Bankkártyás fizetéssel a kiszállítás díja 1 300 Ft az ország teljes területén.

Magyarország határain kívüli kiszállítás egyedi megegyezés alapján történhet. Ilyen jellegű kérésével keresse munkatársunkat a +36 70 380 84 07-es telefonszámon vagy az info@naspolya.hu e-mail címen!