
06 Már Az ország legjobb cukrászdái között ajánl a Dining Guide Top100 Étteremkalauz!
Nagy örömünkre és meglepetésünkre országos étteremkalauzban ajánl minket a Dining Guide Magyarország legjobb cukrászdái között. Azért is különösen megtisztelő, hogy beválogattak minket az ajánlott helyek közé, mert a könyvben szereplő 65 cukrászdából mindössze két úgynevezett “mentes” desszertezőt találunk. A fővárosi egészséges cukrászdákat mi képviseljük a kalauzban.
Mindig büszkeséggel tölt el minket, ha nem “csak” az egészséges cukrászdák között emlegetnek minket (ami természetesen szintén nagyon fontos számunkra!), hanem az általunk nyújtott gasztronómiai élményt is értékelik. 2014-es megnyitásunk óta egy olyan úton szeretnénk járni, amely itthon eddig még nem volt kitaposva: minden szempontból egészséges alternatívát nyújtani – de az ízekben és a desszertek megjelenésében sem kötni kompromisszumot! Ahogyan a kalauz is fogalmaz:
“A nagy teljesítményük, hogy hozzáadott cukor, liszt, tojás, szója, tej és tejtermékek nélkül tudnak igazán ízletes édességeket készíteni.”
Kicsit elérzékenyülve akár azt is mondhatnánk, hogy hát igen, ezért csináljuk. Köszönjük a könyv tesztelőinek, hogy felfigyeltek ránk!
A Dining Guide Top100 kalauz beszerezhető a nagyobb újságárusoknál – a 335. oldalon keressétek a Naspolya Nassoldát!
Korábbi bejegyzések
Van, aki nem forrón szereti: Kóstoltad már a cold brew-t a Naspolyában?
Tavaly úgy döntöttünk, hogy teljesen vegánná alakítjuk a kínálatunkat....
08 augusztus, 2018 No commentSzülőknek csak 12 éven aluliak felügyelete mellett: a datolyagolyó receptje
Tapasztalatból mondjuk, a ragacsos datolyamassza gyúrását, formázását imádják a kicsik. Ehető gyurma? Naná, hogy nagy kedvenc! És még egészséges is. A datolyagolyó egy klasszikus nyersvegán nassolnivaló, az elkészítése ráadásul szuperegyszerű....
14 február, 2017 No commentNyers vegán gondolatok húsvétról, csokinyúlról, nassolásról
Tojás helyett datolyást! 😉 Váltsunk az ünnepekkor is egészségesre – húsvéti csomagokkal készültünk....
27 március, 2018 No commentKonyhánk nagyágyúi
Ágyú egy vegán konyhában?! Bizony, ha aszalásról és mixelésről van szó, nem viccelünk!...
13 február, 2017 No comment
No Comments