Az ország legjobb cukrászdái között ajánl a Dining Guide Top100 Étteremkalauz! - Naspolya Nassolda
17323
post-template-default,single,single-post,postid-17323,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
dining guide top 100 naspolya nassolda

Az ország legjobb cukrászdái között ajánl a Dining Guide Top100 Étteremkalauz!

Nagy örömünkre és meglepetésünkre országos étteremkalauzban ajánl minket a Dining Guide Magyarország legjobb cukrászdái között. Azért is különösen megtisztelő, hogy beválogattak minket az ajánlott helyek közé, mert a könyvben szereplő 65 cukrászdából mindössze két úgynevezett “mentes” desszertezőt találunk. A fővárosi egészséges cukrászdákat mi képviseljük a kalauzban.

Mindig büszkeséggel tölt el minket, ha nem “csak” az egészséges cukrászdák között emlegetnek minket (ami természetesen szintén nagyon fontos számunkra!), hanem az általunk nyújtott gasztronómiai élményt is értékelik. 2014-es megnyitásunk óta egy olyan úton szeretnénk járni, amely itthon eddig még nem volt kitaposva: minden szempontból egészséges alternatívát nyújtani – de az ízekben és a desszertek megjelenésében sem kötni kompromisszumot! Ahogyan a kalauz is fogalmaz:

“A nagy teljesítményük, hogy hozzáadott cukor, liszt, tojás, szója, tej és tejtermékek nélkül tudnak igazán ízletes édességeket készíteni.”

Kicsit elérzékenyülve akár azt is mondhatnánk, hogy hát igen, ezért csináljuk. Köszönjük a könyv tesztelőinek, hogy felfigyeltek ránk!

A Dining Guide Top100 kalauz beszerezhető a nagyobb újságárusoknál – a 335. oldalon keressétek a Naspolya Nassoldát!

Korábbi bejegyzések

No Comments

Post A Comment