Barion Pixel
 

Kínálatunk

Ugye tudod, hogy a nassolás lehet éltető és egészséges?

A Naspolyát azért hívtuk életre, hogy ezt megmutassuk nektek.

Torták és piték

Kínálatunk különlegessége, hogy minden egyes finomságunk egyszerre glutén-, tej-, tojás- és hozzáadott cukormentes. Egyaránt kedvelik az egészségükre odafigyelők, az ételérzékenységgel élők, az igazi gourmet-k és a kulináris újdonságokra nyitott emberek. Édességek még sosem voltak ilyen egészségesek és finomak egyszerre!

Nassolnivalók

Nincs is jobb annál, mint otthon vagy útközben elővenni egy kis Naspolya-nasit! Ajándéknak is tökéletes. Raw vegan trüffel, tallér, keksz, granolaszelet és chips kínálatunkat kizárólag éltető gyümölcsökből, olajos magvakból és izgalmas fűszerekből alkotjuk meg. Tápláló harapnivalók, kiválthatunk velük egy kisebb étkezést is.

Egészséges reggelik

Egy igazán jó reggeli az egész napunkat beragyogja! Reggeli finomságainkat csupa tökéletesen egészséges növényi hozzávalóból állítottuk össze – hisszük, hogy ezekből lehet valódi erőt meríteni. Raw vegan granolánkkal a müzli egészséges, gluténmentes verzióját kínáljuk nektek. Kérd mandulatejjel, Szuperkakaóval vagy frissen facsart narancslével! Tápláló pudingjainkat is liszt, tej és cukor nélkül készítjük.

Italok

Büszkeségünk a mandulatejünk, amely minden reggel frissen készül a konyhánkon. Összehasonlíthatatlanul finomabb, mint a bolti – a legendásan finom Szuperkakaónkat is ebből készítjük. Forró italként frissen pörkölt nicaraguai kávét és remek minőségű szálas teákat kínálunk, hűsítőként pedig szezonális gyümölcsökből készített juice-okat és limonádékat.