Barion Pixel
 

Nassolda

Egyszerűen jó itt

A Naspolya ízei és belső dizájnja ugyanazt üzeni: az egyszerű szép.

N Naspolya. A naspolyát mint gyümölcsöt szeretjük a különlegességéért: a mi éghajlatunkon egészen egyedülálló, hogy december végére legyen érett egy gyümölcs. Ez a téli érés is egy kicsit északi, “skandináv stílusú”, akárcsak maga a Nassolda. A naspolya a természet karácsonyi ajándéka! Mint a téli termések általában, a naspolya sem a gyümölcsök legszebbje, mégis róla neveztük el a helyünket, hiszen annyira jól passzol ahhoz a szóhoz, hogy Nassolda!

N Nassolda. A Nassolda a mi szavunk, mi alkottuk – egy újítás, akárcsak a receptjeink. A nassolás szóban mindig ott van egyfajta rosszallás, némi bűntudat, ha “elkövetted”. Hát a Naspolyában egy egészen másfajta nassolás zajlik! E fogalom pozitív, napsütötte oldalát szeretnénk megmutatni nektek. A nassolás a mi állításunkban egy kifejezetten egészséges, éltető, testileg és lelkileg egyaránt építő, tápláló tevékenység. Történjen egyedül, vagy társaságban, a lényeg, hogy jólessen minden falat.

KÖSZÖNTÜNK NÁLUNK!

Belvárosi béke

Peace. Love. Cakes.

Budapest belvárosának legközepén, a Gozsdu Udvarral szembeni kis utcában találsz minket. 2014-ben a Nyitva! Fesztivál adott lehetőséget arra, hogy ódon bérházak kihasználatlan, felújításra szoruló üzlethelyiségei és ötletes fiatal vállalkozások egymásra leljenek. Így találtunk rá mi is a Káldy Gyula utcai helyiségre, amit szinte romos állapotból keltettünk új életre átépítéssel, teljesen újraálmodva ezt a teret.

A környéket, a pesti bulinegyedet pontosan annyira jellemzi a nyugalom és harmónia, mint a mi cukrászdánkat a liszt és a cukor. Nem csak a kávézók-cukrászdák világában kínálunk tehát alternatívát, hanem a belvárosi pörgésben is. Gyakran halljuk, hogy a Naspolyát otthonosnak, békésnek, hangulatosnak tartják a vendégeink – őszintén örülünk ennek!

Próbáltad már a farönkhintánkat?

Design

A megnyitásunk után többen írták, mondták rólunk, hogy olyan, mintha a desszertjeinkhez lenne megtervezve a Naspolya belső tere is. Ha ez így is történt, nem volt tudatos, előre kigondolt. Tény, hogy nálunk minden az egyszerűségre és harmóniára való törekvést képviseli, legyen az a berendezés vagy az ételek látványa. A Naspolya ugyanis mi vagyunk – és mi ilyenek vagyunk. Ilyen az ízlésünk, ilyen az otthonunk, ez vagyunk mi. Stylistok, lakberendezők nélkül. Így érezzük önazonosnak, hozzánk tartozónak a helyet, amit létrehoztunk.

Otthonos

A Naspolya belterét nevezték már skandináv, minimál és recycling stílusúnak is, de az igazán éles szeműek a magyar folklór szokatlan, modern újragondolását is felfedezhetik nálunk. Mindegyik jelzőt szeretjük, de a kedvencünk mégis az, amikor a vendégeink azt mondják: otthon érzik magunkat nálunk. Számunkra ez a legszebb dicséret. A slow food mozgalomhoz örömmel csatlakozunk nem csak a környezettudatos működésben, hanem abban is, hogy fontosnak tartjuk az étkezéseknek megadni a módját. Érezd otthon magad nálunk!

Állatbarát

Állatbarátokként – egy kutya és két macska – gazdijaiként nem volt kérdés számunkra, hogy a Naspolyába kutyával is jöhettek. Örültünk, hogy a hazai vendéglátóhelyekre vonatkozó szabályozások ezt meg is engedik, és a vendégtérbe behozhatók a kiskedvencek. Egy év sem telt el a megnyitásunk óta, amikor a felelős kutyatartás elhivatott képviselői, a Kutyabarát.hu csapata is értékelt bennünket. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy 2015-ben az Év Kutyabarát Helye versenyen nekünk szavazták a cukrászdák különdíját.

Vendégeink azért szeretnek minket…