Barion Pixel

Archive

/ 10.10.2018

„Sajttorta”, ahogyan még nem kóstoltad! Konyhánk egy igazi bravúrja a kizárólag növényi alapanyagokból készülő„sajttorta”. Az édes aszaltcseresznye-krém izgalmas ízpárja az enyhén savanykás „krémsajt” rétegnek.Szezon: január-decemberÖsszetevők: kesudió, víz, datolya, aszalt cseresznye*, agavé szirup*, szárított hajdinacsíra*, citromlé*, kókuszzsír*, sörélesztőpehely*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, agar-agar, sóA *-gal jelölt...

/ 25.05.2017

Amikor a megunhatatlan mandula, a tápláló hajdina és a mézédes mazsola összeáll, hogy friss, zamatos almaszeletekkel selymes fügerétegbe burkolózzanak.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, alma*, szárított hajdinacsíra*, aszalt füge*, mandula*, mazsola*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját,...

/ 15.07.2016

Virágos finomságaink egyike: levendulát szórunk a friss sárgabarackkal és sárgabarackkrémmel ízesített tortára. Rajongói szerint zavarbaejtően emlékeztet a nagymama sárgabaracklekvárjának ízére.Szezon: június-szeptemberÖsszetevők: víz, sárgabarack, szárított hajdinacsíra*, datolya*, mandula*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, levendula*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént,...

/ 15.07.2016

A nyers perui bio kakaópor telt aromájára izgalmas választ ad a friss mentaíz. A menta üdévé, pikánssá varázsolja, de nem hivalkodó benne. A csokitorták kedvelői nagyon szeretik.Szezon: április-novemberÖsszetevők: víz, datolya, kesudió, kakaópor*, szárított hajdinacsíra*, kakaópor*, útifűmaghéj*, mentalevél*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A...

/ 15.07.2016

A gyerekek nagy kedvence a kínálatunkból. Ez nem is csoda, krémes, lágy falatai csokipudingra emlékeztetnek. Kakaót pedig nem tartalmaz: karobbal ízesítjük, aszalt fügével és datolyával édesítjük.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, füge*, datolya, hajdinacsíra*, mandula*, karobpor*, útifűmaghéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők...

/ 15.07.2016

Augusztustól októberig tudjuk elkészíteni minden generáció kedvencét: nyers-vegán piténk meglepő módon a nagyi szilvás gombócának ízét idézi. Isteni szilvás fahéjas finomság!Szezon: augusztus-októberÖsszetevők: víz, datolya, szilva, szárított hajdinacsíra*, mandula, aszalt szilva*, fahéj*, bourbon vanília őrlemény*, sztevia*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett...

/ 15.07.2016

Mákos piténket minden mákimádónak meg kell kóstolnia. A szárított hajdinás alapon sűrű, mákos falatok – az igazi gourmet-k érzik benne a reszelt citromhéj, vanília és rozmaring aromáját is.Szezon: január-decemberÖsszetevők: mák*, mazsola*, szárított hajdinacsíra*, mandula*, útifűmaghéj*, rozmaring*, bourbon vanília őrlemény*, citromhéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio)...

/ 15.07.2016

Az aszalt datolyából és szárított hajdinacsírából készített édes külső réteg különleges belsőt takar: a rózsaszín krém főszereplője a ribizli, e fanyar nyári gyümölcs. Remek ízkontrasztot alkotnak.Szezon: június-júliusÖsszetevők: ribizli, kesudió, víz, datolya, szárított hajdinacsíra*, agavé szirup*, citromlé*, útifűmaghéj*, kakaópor*, karobpor*, bourbon vanília őrlemény*A *-gal jelölt hozzávalók...

/ 15.07.2016

Őszi-téli ínyencségünk lágy, krémes töltelékének titka a vilmoskörte és a bourbon vanília egymáshoz tökéletesen illő aromái. Igazi gourmet választás!Szezon: szeptember-februárÖsszetevők: körte*, kesudió, víz, datolya, szárított hajdinacsíra*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, citromlé*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént,...

/ 15.07.2016

Piténkben az édes íz természetesen nem az olvasztott cukornak köszönhető: az aszalt datolyával karamellaízűvé varázsolt finomságot Himalája-sóval sózzuk belül, Maldon-sóval kívül. Tömény jó!Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, kesudió, szárított hajdinacsíra*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, sóA *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem...