Barion Pixel

Archive

/ 16.02.2021

 Szezon: január-decemberÖsszetevők: mangópüré, kesudió, datolya, kókuszreszelék, zabpehely*, kakaóvaj*, citromlé, matcha*, bourbon vanília őrlemény*, agar-agar, parajdi sóA *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot....

/ 30.09.2020

Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, mandula, lenmag*, szezámmag*, sörélesztőpehely*, citromlé, füstölt paprika őrlemény, só*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot....

/ 30.09.2020

Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, kesudió, földimogyoróvaj, zabpehely ( gluténmentes ), kakaópor*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot....

/ 30.09.2020

A hagyományos osztrák desszert egészséges változata. A savanykás aszaltcseresznye-krém két édes, mandula alapú tallér között terül el, amit házi készítésű étcsokoládé von be. Bár Naspolya-módra készül finomított cukor, glutén, tejtermék és tojás nélkül, mégis megszólalásig hasonlít az eredetire!Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, mandula, zabpehely*, kakaóvaj*, kókuszolaj*, agaveszirup*,...

/ 30.09.2020

Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, mandula, kókusz chips*, agaveszirup*, bourbon vanília őrlemény*, kókuszolaj*, só*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot....

/ 17.02.2020

A legendás olasz desszert, a tiramisù ízvilágát idéztük meg torta formájában – tej- és tejtermékek, liszt, tojás és hozzáadott cukor nélkül. A mi értelmezésünkben a Tirawmisù specialty kávéval és kizárólag növényi hozzávalókból készül, éltetőn és egészségesen, ahogyan nálunk minden. Gyertek, és kóstoljátok meg, miként alkottuk...

/ 10.11.2019

A Fehérmákos sütőtökpitében egy különleges alapanyag, a fehér mák és az évszak sokoldalú idényzöldsége ad randevút egymásnak. Annyit elárulhatunk, hogy igen bujára sikerült a találkozásuk. Sütőtökkedvelőknek épp úgy ajánljuk, mint azoknak, akik szerint kesernyés a mák íze, a fehér mák ugyanis lágyabb ízvilágú – és...

/ 13.02.2019

Répatortánk ékes bizonysága annak, hogy egy eredetileg fehér lisztet, kristály- és porcukrot, vajat és tojást tartalmazó receptet is el lehet készíteni csupa növényi alapanyagból, ízletesen és „mentesen”.Ez a tortánk csupa frissesség, köszönhetően a különleges fűszereknek és az egzotikus narancsvirágvíznek.Szezon: november-áprilisÖsszetevők: dió, datolya, sárgarépa*, kesudió, alma*, mandula,...

/ 29.10.2018

A Csokis „too-raw” szelet neve úgy nyer értelmet, ha hangosan kimondja az ember. Új desszertünk  Magyarország egyik kedvenc édességét idézi meg:  „túrós” és csokis – és zavarbaejtően hozza a régi Túró Rudi ízét. Szuperegészségesen!Szezon: január-decemberÖsszetevők: kesudió, datolya, agavé szirup*, szárított hajdinacsíra*, kókuszzsír*, kakaóvaj*, kakaópor*, citrom*,...

/ 10.10.2018

„Sajttorta”, ahogyan még nem kóstoltad! Konyhánk egy igazi bravúrja a kizárólag növényi alapanyagokból készülő„sajttorta”. Az édes aszaltcseresznye-krém izgalmas ízpárja az enyhén savanykás „krémsajt” rétegnek.Szezon: január-decemberÖsszetevők: kesudió, víz, datolya, aszalt cseresznye*, agavé szirup*, szárított hajdinacsíra*, citromlé*, kókuszzsír*, sörélesztőpehely*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, agar-agar, sóA *-gal jelölt...