Barion Pixel

Archive

/ 26.07.2016

A karobos chiapudingot egész évben kínáljuk, és nem véletlenül! Csakis a saját készítésű mandulatejünk kerülhet bele, a karobos réteggel varázsoljuk igazán izgalmassá. Színtiszta energia!Szezon: január-decemberÖsszetevők: chiamag*, víz, mandula, datolya, karobpor*, útifűmaghéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént,...

/ 15.07.2016

Friss bioalma és szárított gojibogyó teszi zamatossá és vitamindússá a hajdinás, mandulás “müzlialapot”. Mandulatejjel vagy Szuperkakaóval leöntve az igazi, egyszerre lédúsan és ropogósan!Szezon: január-decemberÖsszetevők: alma*, házi készitésű granola (mandula*, csiráztatott aszalt hajdina*, datolya, viz, vanilia, tonkabab*), mandula*, csiráztatott hajdina*, gojibogyó*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio)...

/ 15.07.2016

Bio kókuszchipset és friss banánkarikákat teszünk a hajdinából és magvakból álló ropogós “müzlialapra”. Mandulatejjel vagy Szuperkakaóval új értelmet nyer ez a tökéletesen laktató reggeli.Szezon: január-decemberÖsszetevők: banán, házi készitésű granola (mandula*, csiráztatott aszalt hajdina*, datolya, viz, vanilia, tonkabab*), kesudió, kókuszchips*, kakaóbabtöret*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio)...