Barion Pixel

Archive

/ 13.02.2019

Répatortánk ékes bizonysága annak, hogy egy eredetileg fehér lisztet, kristály- és porcukrot, vajat és tojást tartalmazó receptet is el lehet készíteni csupa növényi alapanyagból, ízletesen és „mentesen”.Ez a tortánk csupa frissesség, köszönhetően a különleges fűszereknek és az egzotikus narancsvirágvíznek.Szezon: november-áprilisÖsszetevők: dió, datolya, sárgarépa*, kesudió, alma*, mandula,...

/ 29.10.2018

A Csokis „too-raw” szelet neve úgy nyer értelmet, ha hangosan kimondja az ember. Új desszertünk  Magyarország egyik kedvenc édességét idézi meg:  „túrós” és csokis – és zavarbaejtően hozza a régi Túró Rudi ízét. Szuperegészségesen!Szezon: január-decemberÖsszetevők: kesudió, datolya, agavé szirup*, szárított hajdinacsíra*, kókuszzsír*, kakaóvaj*, kakaópor*, citrom*,...

/ 10.10.2018

„Sajttorta”, ahogyan még nem kóstoltad! Konyhánk egy igazi bravúrja a kizárólag növényi alapanyagokból készülő„sajttorta”. Az édes aszaltcseresznye-krém izgalmas ízpárja az enyhén savanykás „krémsajt” rétegnek.Szezon: január-decemberÖsszetevők: kesudió, víz, datolya, aszalt cseresznye*, agavé szirup*, szárított hajdinacsíra*, citromlé*, kókuszzsír*, sörélesztőpehely*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, agar-agar, sóA *-gal jelölt...

/ 25.05.2017

Amikor a megunhatatlan mandula, a tápláló hajdina és a mézédes mazsola összeáll, hogy friss, zamatos almaszeletekkel selymes fügerétegbe burkolózzanak.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, alma*, szárított hajdinacsíra*, aszalt füge*, mandula*, mazsola*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját,...

/ 18.07.2016

Íme, a málna iránti rajongásunk ínycsiklandó bizonyítéka! Habkönnyű, pasztell színű selymes finomságunkban az édes fehércsokira fanyarkás málnaíz felel, a tetején kesudió roppan. A legjobbak az egész málnaszemek benne!Szezon: június-augusztusÖsszetevők: víz, málna, kesudió, szárított hajdinacsíra*, agavé szirup*,datolya, kakaóvaj*,agar-agar, vanília*,útifűmaghéj*, citromlé*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak....

/ 15.07.2016

Virágos finomságaink egyike: levendulát szórunk a friss sárgabarackkal és sárgabarackkrémmel ízesített tortára. Rajongói szerint zavarbaejtően emlékeztet a nagymama sárgabaracklekvárjának ízére.Szezon: június-szeptemberÖsszetevők: víz, sárgabarack, szárított hajdinacsíra*, datolya*, mandula*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, levendula*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént,...

/ 15.07.2016

A nyers perui bio kakaópor telt aromájára izgalmas választ ad a friss mentaíz. A menta üdévé, pikánssá varázsolja, de nem hivalkodó benne. A csokitorták kedvelői nagyon szeretik.Szezon: április-novemberÖsszetevők: víz, datolya, kesudió, kakaópor*, szárított hajdinacsíra*, kakaópor*, útifűmaghéj*, mentalevél*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A...

/ 15.07.2016

A gyerekek nagy kedvence a kínálatunkból. Ez nem is csoda, krémes, lágy falatai csokipudingra emlékeztetnek. Kakaót pedig nem tartalmaz: karobbal ízesítjük, aszalt fügével és datolyával édesítjük.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, füge*, datolya, hajdinacsíra*, mandula*, karobpor*, útifűmaghéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők...

/ 15.07.2016

Amikor a megunhatatlan mandula, a tápláló hajdina és a mézédes mazsola összeáll, hogy friss, zamatos körteszeletekkel selymes fügerétegbe burkolózzanak.Szezon: szeptember-februárÖsszetevők: víz, körte*, szárított hajdinacsíra*, aszalt füge*, mandula*, mazsola*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját,...

/ 15.07.2016

Augusztustól októberig tudjuk elkészíteni minden generáció kedvencét: nyers-vegán piténk meglepő módon a nagyi szilvás gombócának ízét idézi. Isteni szilvás fahéjas finomság!Szezon: augusztus-októberÖsszetevők: víz, datolya, szilva, szárított hajdinacsíra*, mandula, aszalt szilva*, fahéj*, bourbon vanília őrlemény*, sztevia*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett...