Narancsos datolyagolyó - Naspolya Nassolda
15282
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15282,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Narancsos datolyagolyó

datolyagolyo
Category
Trüffelek
About This Project

Agavészirupba bio narancshéjat áztatunk, ezzel gyúrjuk egybe a datolyagolyókat. Kedvelői marcipánosnak szokták leírni, a falatozást pedig kész kihívás abbahagyni! Édes, buja csábítás.


Szezon: január-december


Összetevők: datolya, mandula*, narancs*, agavé szirup*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.