Répatorta narancsvirágvízzel - Naspolya Nassolda
17733
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17733,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Répatorta narancsvirágvízzel

Category
Torták és piték, Tavasz, Ősz, Tél
About This Project

Répatortánk ékes bizonysága annak, hogy egy eredetileg fehér lisztet, kristály- és porcukrot, vajat és tojást tartalmazó receptet is el lehet készíteni csupa növényi alapanyagból, ízletesen és “mentesen”.

Ez a tortánk csupa frissesség, köszönhetően a különleges fűszereknek és az egzotikus narancsvirágvíznek.


Szezon: november-április


Összetevők: dió, datolya, sárgarépa*, kesudió, alma*, mandula, narancslé*, agavé szirup*, citromlé*, kókuszzsír*, kakaóvaj*, útifűmaghéj*, narancsvirágvíz, fahéj*, gyömbér,* szerecsendió*, só, bourbon vanília őrlemény*

A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.


Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.