Répatortánk ékes bizonysága annak, hogy egy eredetileg fehér lisztet, kristály- és porcukrot, vajat és tojást tartalmazó receptet is el lehet készíteni csupa növényi alapanyagból, ízletesen és „mentesen”.
Ez a tortánk csupa frissesség, köszönhetően a különleges fűszereknek és az egzotikus narancsvirágvíznek.
Szezon: november-április
Összetevők: dió, datolya, sárgarépa*, kesudió, alma*, mandula, narancslé*, agavé szirup*, citromlé*, kókuszzsír*, kakaóvaj*, útifűmaghéj*, narancsvirágvíz, fahéj*, gyömbér,* szerecsendió*, só, bourbon vanília őrlemény*
A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.
Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és hozzáadott cukrot.