Barion Pixel
Mákos pite

Karácsonyi vendégváró finomságok workshop

december 17, 2024 18:00

Kedvezményes jelentkezési Határidő:

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

This product is currently out of stock and unavailable.

Örömmel jelentjük be, hogy a karácsonyi szezonra egy különleges workshopot szervezünk, ahol a legfinomabb ünnepi desszerteket készítjük el együtt! 🎄✨

A workshop célja, hogy egy-egy tradicionális, mégis különleges karácsonyi desszerttel lepd meg vendégeidet, mindezt természetes és egészséges alapanyagok felhasználásával. Készülj velünk a karácsonyi ünnepekre, és készítsünk együtt ínycsiklandó finomságokat!

Miket fogunk készíteni? (a listából 3-at fogok kiválasztani)

  • Zserbó – A klasszikus karácsonyi édesség, amely mindenki kedvence.
  • Kókusz tekercs – Egy pillekönnyű, kókuszos finomság, amit bárki könnyen el tud készíteni.
  • Szilvás puszedli – Az édes szilva és a puha tészta tökéletes párosa.
  • Almás diótorta aszalt/marinált almával és karamellszósszal – Egy igazán különleges, ínycsiklandó desszert.
  • Mákos pite – Az ünnepi asztalon elmaradhatatlan, gazdag mákkal töltött sütemény.

A program részletei:

  • Helyszín: Naspolya Nassolda (1061 Budapest, Káldy Gyula u. 7.)
  • Időtartam: 3 óra
  • Inkluzív szolgáltatások: Kávé, tea és frissítő a workshop alatt

A workshop végén minden résztvevő hazaviheti az elkészített finomságokat, hogy az ünnepi asztalon elbűvölje családját és barátait. 🎁

A létszám korlátozott, ezért ne habozz, és biztosítsd helyed minél hamarabb! 🍰

Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes.

Egészséges alternatíva:

A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.

Különleges, szezonális alapanyagok

A  felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.

 

Kézzel fogható eredmények

A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.

Autentikus forrás

A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.

Kellemes légkör

A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.

Zsigmond Andrea
Zsigmond Andrea
Tovább olvasom
Rendkívül jó hangulatú, informatív, tartalmas workshop volt. Sok apró praktikát sajátíthattam el és közben olyan ízorgiában volt részem, hogy konkrétan libabőrös voltam, amikor belekóstoltam az elkészült finomságokba. Nem tudnék negatív mozzanatról beszámolni. Mindenki barátságos, kedves, és figyelmes volt az első perctől az utolsóig. Én csak köszönettel tartozom nektek❤️
Molnár Viktor
Molnár Viktor
Tovább olvasom
Csodálatos koraesti programban volt részem, igazan jól éreztem magam! A hely hangulata és az a különleges miliő, amit Réka és párja teremtettek a csodás kerámia bögrékkel, a finom teákkal és barátságos társaságukkal, feledhetetlen. - minden percét élveztem.Szakmai szempontból is bátran ajánlom a workshopjaikat, hiszen lépésről-lépésre vezetnek be a nyers vegán cukrászat rejtelmeibe. Az elkészített finomságok alapján érthetővé válnak az alternativ alapanyagok használata, mit mivel és hogyan helyettesítünk.Így a végeredmény garantáltanmindenki számára ízletes desszert. 😎
Előző
Következő

This product is currently out of stock and unavailable.