Barion Pixel
Szaloncukor

Szaloncukor workshop (ehető csomagolásban)

GREEN FRIDAY AJÁNLAT

AJÁNDÉK BEJGLI

Az első 10 workshop-jelentkező egy mennyei nyers vegán bejglit kap tőlünk ajándékba!

7480 Ft

értékben

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

35 000 Ft

Készleten

Készleten

🎄🎁 Készülj a karácsonyi ünnepekre egy különleges, finom és egészséges alternatívával! A Naspolya Nassolda szellemiségének megfelelően egy vegán, nyers workshopot hirdetünk, ahol egy igazán különleges karácsonyi édességet készítünk: nyers-vegán szaloncukor ehető csomagolásban!

Az ehető „papír” titka az aszalt lapban rejlik, amelyet előre készítünk, hogy a workshop során már csak a töltelékkel foglalkozhassunk.

Az aszalt lapokat együtt is elkészítjük a workshopon, így nemcsak, hogy biztosan egyedi és egészséges alapanyagokat használhattok, hanem otthon is könnyedén elkészíthetitek majd őket. A lapok nemcsak ehetőek, hanem rendkívül egészségesek is.

Miket készítünk együtt?

  • Nyers-vegán szaloncukor (különböző töltelékekkel)
  • Ehető aszalt papír, amely a szaloncukor csomagolásaként szolgál
  • 2-3 különböző ízesítés, így mindenki megtalálja a kedvencét!

A workshop során megmutatjuk, hogyan készítheted el ezt a különleges édességet otthon is, de ha nincs időd rá, akkor is vihetsz már haza a kész finomságokból!

A program részletei:

  • Helyszín: Naspolya Nassolda (1061 Budapest Káldy Gyula u. 7.)
  • Időtartam: 3 óra
  • Inkluzív szolgáltatások: Kávé, tea és frissítő a workshop alatt
  • Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes.

Ne felejtsd el, hogy a létszám korlátozott, ezért érdemes minél hamarabb biztosítani a helyed! 🎅🏻

Egészséges alternatíva:

A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.

Különleges, szezonális alapanyagok

A  felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.

 

Kézzel fogható eredmények

A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.

Autentikus forrás

A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.

Kellemes légkör

A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.

Zsigmond Andrea
Zsigmond Andrea
Tovább olvasom
Rendkívül jó hangulatú, informatív, tartalmas workshop volt. Sok apró praktikát sajátíthattam el és közben olyan ízorgiában volt részem, hogy konkrétan libabőrös voltam, amikor belekóstoltam az elkészült finomságokba. Nem tudnék negatív mozzanatról beszámolni. Mindenki barátságos, kedves, és figyelmes volt az első perctől az utolsóig. Én csak köszönettel tartozom nektek❤️
Molnár Viktor
Molnár Viktor
Tovább olvasom
Csodálatos koraesti programban volt részem, igazan jól éreztem magam! A hely hangulata és az a különleges miliő, amit Réka és párja teremtettek a csodás kerámia bögrékkel, a finom teákkal és barátságos társaságukkal, feledhetetlen. - minden percét élveztem.Szakmai szempontból is bátran ajánlom a workshopjaikat, hiszen lépésről-lépésre vezetnek be a nyers vegán cukrászat rejtelmeibe. Az elkészített finomságok alapján érthetővé válnak az alternativ alapanyagok használata, mit mivel és hogyan helyettesítünk.Így a végeredmény garantáltanmindenki számára ízletes desszert. 😎
Előző
Következő

35 000 Ft

Készleten