35 000 Ft
Készleten
Kedves Nassőrünk! 🌸
Ahogy közeledik a tavasz, mi is izgatottan készülünk egy igazán friss és ínycsiklandó workshopra, ahol szezonális friss alapanyagokkal dolgozunk, hogy igazán tavaszi hangulatot varázsolhassunk! 🌿🌼
🌱 Tavaszi finomságok workshop – 05.11-én először! 🎉
Mi vár rád ezen a workshopon?
Tavaszi ínycsiklandó torták, pohárkrémek/monodesszertek és más finomságok készítésére tanítunk, amik nemcsak finomak, de egészségesek is! A tavasz friss alapanyagaiból alkotunk, hiszen már alig várjuk, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek felturbózzák a recepteket! 🍓🍃
Ez a workshop nemcsak kezdőknek, de haladóknak is remek lehetőség, hogy új technikákat sajátíthassanak el! 💚 Legyen szó vegán finomságokról vagy gluténmentes édességekről, itt mindent megtalálsz, amire a tavaszi inspirációhoz szükséged lehet.
A pontos tematika még később kerül bemutatásra, de a Naspolya Nassolda híres szezonális és fenntartható megközelítése nem marad el, így biztos lehetsz benne, hogy valóban egészséges és tápláló finomságokkal térsz majd haza! 🌱
Kezdés: 14:00
Befejezés: 17:00
Ne hagyd ki, jelentkezz most, és indulj el velünk egy tavaszi kulináris úton! 🌸
Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes. A workshop minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.
Tarts velünk, és fedezd fel a tavaszi finomságok világát, hogy az év első tavaszi hónapját igazán édesen kezdhesd! 🍰✨
A programváltozás jogát fenntartjuk
A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.
A felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.
A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.
A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.
A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.
35 000 Ft
Készleten