Barion Pixel

Tavaszi gourmet finomságok (05.11.)

május 11, 2025 14:00

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

35 000 Ft

Készleten

Kedves Nassőrünk! 🌸

Ahogy közeledik a tavasz, mi is izgatottan készülünk egy igazán friss és ínycsiklandó workshopra, ahol szezonális friss alapanyagokkal dolgozunk, hogy igazán tavaszi hangulatot varázsolhassunk! 🌿🌼

🌱 Tavaszi finomságok workshop – 05.11-én először! 🎉

Mi vár rád ezen a workshopon?

Tavaszi ínycsiklandó torták, pohárkrémek/monodesszertek és más finomságok készítésére tanítunk, amik nemcsak finomak, de egészségesek is! A tavasz friss alapanyagaiból alkotunk, hiszen már alig várjuk, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek felturbózzák a recepteket! 🍓🍃

Ez a workshop nemcsak kezdőknek, de haladóknak is remek lehetőség, hogy új technikákat sajátíthassanak el! 💚 Legyen szó vegán finomságokról vagy gluténmentes édességekről, itt mindent megtalálsz, amire a tavaszi inspirációhoz szükséged lehet.

A pontos tematika még később kerül bemutatásra, de a Naspolya Nassolda híres szezonális és fenntartható megközelítése nem marad el, így biztos lehetsz benne, hogy valóban egészséges és tápláló finomságokkal térsz majd haza! 🌱

Kezdés: 14:00
Befejezés: 17:00

Ne hagyd ki, jelentkezz most, és indulj el velünk egy tavaszi kulináris úton! 🌸

Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes. A workshop minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Tarts velünk, és fedezd fel a tavaszi finomságok világát, hogy az év első tavaszi hónapját igazán édesen kezdhesd! 🍰✨

A programváltozás jogát fenntartjuk

Egészséges alternatíva:

A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.

Különleges, szezonális alapanyagok

A  felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.

Kézzel fogható eredmények

A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.

Autentikus forrás

A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.

Kellemes légkör

A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.

Zsigmond Andrea
Zsigmond Andrea
Rendkívül jó hangulatú, informatív, tartalmas workshop volt. Sok apró praktikát sajátíthattam el és közben olyan ízorgiában volt részem, hogy konkrétan libabőrös voltam, amikor belekóstoltam az elkészült finomságokba. Nem tudnék negatív mozzanatról beszámolni. Mindenki barátságos, kedves, és figyelmes volt az első perctől az utolsóig. Én csak köszönettel tartozom nektek❤️
Molnár Viktor
Molnár Viktor
Csodálatos koraesti programban volt részem, igazan jól éreztem magam! A hely hangulata és az a különleges miliő, amit Réka és párja teremtettek a csodás kerámia bögrékkel, a finom teákkal és barátságos társaságukkal, feledhetetlen. - minden percét élveztem.Szakmai szempontból is bátran ajánlom a workshopjaikat, hiszen lépésről-lépésre vezetnek be a nyers vegán cukrászat rejtelmeibe. Az elkészített finomságok alapján érthetővé válnak az alternativ alapanyagok használata, mit mivel és hogyan helyettesítünk.Így a végeredmény garantáltanmindenki számára ízletes desszert. 😎

35 000 Ft

Készleten