Barion Pixel
 

Rólunk

A hitvallásunk talán nem szokványos…

Kizárólag olyan finomságokkal várunk benneteket, amelyeket mi magunk is nap mint nap fogyasztunk
– így a legjobb szívvel tudjuk kínálni nektek.

mindent mi keszitunk

MINDENT MI KÉSZÍTÜNK

Ez számunkra valójában nem is kérdés – mégsem tudjuk eleget hangsúlyozni. A borokon kívül mindent mi készítünk, ami a kínálatunkban szerepel: a tortáktól az aszalt finomságokig, a juice-októl a reggeli granolákig.

 

A kávéinkhoz, Szuperkakaónkhoz és a chia pudingunkhoz használt magtejet is magunk készítjük. Törzsvendégeink nagy kedvence ez a tartalmas és ízletes mandulatej, amit minden reggel frissen készítünk bio mandulából.

ÚJ UTAKAT KERESÜNK

Kísérletezni jó! – sugárzik mindig Réka arcáról legújabb finomságaink megalkotása közben. Számára az inspirációt az új ízkombinációk, új formák kitalálása adja, nem a nagy cukrászati klasszikusokat szeretné létrehozni raw vegan módra. Szeret szokatlan alapanyagokkal dolgozni, például tonkababbal, gojibogyóval, agar-agarral; vagy jól ismert alapanyagokat újszerűen alkalmazni, például a sütőtököt csokoládéval párosítani, vagy édesburgonyát tenni gyümölcsjuice-ba.

mentesseg termeszetesen

„MENTESSÉG” TERMÉSZETESEN

Az úgynevezett “mentes” cukrászdákat elárasztották a művi cukorhelyettesítők, a gluténmentes lisztek, laktózmentes tejek. Ezek az eljárások éppúgy nem a természetesség útján járnak, mint maga az élelmiszeripar. A mi finomságainkban az édes ízért főképp az aszalt gyümölcsök felelnek; nem használunk műcukrokat, vagy kémiai úton “mentessé” tett tejeket, liszteket. Az energiánkat ezek beszerzése helyett arra fordítjuk, hogy valóban ízletes gyümölcsöket termelő gazdákat kutassunk fel.

Filozófiánk

Készen állsz életed legegészségesebb gourmet kalandjára?

Raw Vegan

Földünk csodálatos növényi táplálékok sokaságát kínálja – mi belőlük alkotjuk desszertjeinket. A nyers gyümölcsök, zöldségek és magvak beltartalmi értékei felbecsülhetetlenek, ezért mi főzés-sütés-párolás, azaz hőkezelés nélkül dolgozunk, az alapanyagok teljes tiszteletbentartásával. Desszertjeink így nem csak finomak, hanem vitaminokban, tápanyagokban és élő enzimekben is gazdagok.

Alapanyagok

A Naspolya műhelye egész más, mint egy hagyományos cukrászdáé: egy desszertkonyhától szokatlan a liszt, tojás, tej és tejtermékek teljes mellőzése. Külön hangsúlyt fektetünk a bio gazdálkodásokból származó hozzávalók és a szezonális gyümölcsök beszerzésére, valamint a helyi termelők preferálására. Csak így készíthetünk élő, éltető, könnyű és valóban egészséges finomságokat nektek.

Design

A design számunkra nem egy elvont fogalom csupán. Itt van velünk, körülöttünk a mindennapokban – és mi szeretjük, ha a tányérainkon is megjelenik. Desszertjeink készítésekor az ízek harmóniáját láttatni is szeretnénk: a gyümölcsök élénk színei, izgalmas textúrái inspirálóan hatnak ránk. Ugye neked is tetszenek a finomságaink?