Szállítási információk - Naspolya Nassolda
16228
page-template-default,page,page-id-16228,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Szállítási információk

Személyes átvétel

 

A személyes átvétel üzletünkben az alábbi címen és nyitvatartási időben lehetséges:

Cím: 1061 Budapest, Káldy Gyula u. 7.

Nyitvatartási idő: minden nap 10-től 20 óráig.

Fontos információ: tortarendelés esetén kizárólag személyes átvételre van lehetőség üzletünkben.

Torta/torták kiszállítása egyedi megegyezéssel történhet. Ezzel a kérésével keresse munkatársunkat a +36 70 380 84 07-es telefonszámon vagy az info@naspolya.hu e-mail címen!

 

Kiszállítás

 

Termékkínálatunkból az eltartható finomságokat (“Nassolnivalókat”) lehetséges megrendelni kiszállítással.

A megrendelés beérkezésétől számított 3 munkanapon belüli szállítási határidőt vállalunk belföldi futárszolgálattal, tehát Magyarország határain belül megadott címre.

 

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 9 és 18 óra között, ezért lehetőség szerint a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol napközben tartózkodik, hogy problémamentesen át tudja venni a csomagot.

 

Átvételkor kérjük, hogy a kiszállító személy jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét és tartalmát! Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, a kiszállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet! Ezt a szállító kötelessége eljuttatni hozzánk, mert csak ennek birtokában áll módunkban a problémát orvosolni.

 

A szállítási költséget akkor is egyszer kell megfizetnie, ha a rendelését mi készlethiány miatt csak több csomagban, vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani. Ilyen kivételes és nem kívánatos helyzet esetén előzetesen telefon vagy e-mail útján egyeztetünk Önnel.

 

Meghatározott órára történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni.

 

Árajánlatunk kisméretű csomagok kiszállítására vonatkozik, a csomag leghosszabb és legrövidebb oldalának összege nem haladhatja meg a 65 cm-t.

 

Amennyiben a megrendelés során kiszállítást kér, két fizetési mód közül választhat.

  1. Banki átutalással: 1 500 Ft.

 

A vásárlás összegét a Naspolya Group Kft. 10403181-50526766-87891008-as számú számlájára (K&H Bank) kérjük átutalni, a tárgymezőben feltüntetve a vásárló, vagyis az Ön nevét, valamint a megrendelt termék(ek) nevét.

 

A csomag feladásáról aznap gondoskodunk, amely napon a vásárlás összege bankszámlánkon megjelenik.

Magyarország határain kívüli kiszállítás egyedi megegyezés alapján történhet. Ilyen jellegű kérésével keresse munkatársunkat a +36 70 380 84 07-es telefonszámon vagy az info@naspolya.hu e-mail címen!