Barion Pixel

Csapatépítő workshop

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

21 000 Ft

Ár/fő / 2 órás workshop – keress minket egyedi ajánlatért

Csapatépítő Workshop

Mi lenne, ha a következő csapatépítő élményetek nemcsak szórakoztató, hanem valóban különleges és hasznos is lenne? Tartsatok velünk egy privát, vegán édességkészítő workshopra, ahol a csapatotok választhatja ki, hogy melyik aktuális tematikát szeretnék kipróbálni! Minimum 8 fő esetén teljesen rátok szabjuk az időpontot és a program részleteit. Képzeld el, ahogy együtt alkottok, miközben az egészséges és fenntartható alapanyagokkal dolgozunk!

Miért válassz minket?
Mert nem csak édességet készítünk – hanem egy igazi élményt! A workshopokat a legautentikusabb oktató tartja a nyers vegán desszertkészítésben, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb kezekben leszel! Az finomságaink tej, tojás, glutén, szója, finomított cukor és édesítőszer nélkül készülnek. Ráadásul a fenntarthatóság is fontos számunkra – az alapanyagok természetesek és odafigyelünk arra, hogy minden egyes lépés környezetbarát legyen.

A program részletei:

  • Helyszín: Naspolya Nassolda (1061 Budapest, Káldy Gyula u. 7.)
  • Időtartam: 2 óra
  • Inkluzív szolgáltatások: Kávé, tea és frissítő a workshop alatt

Témák a teljesség igénye nélkül:

  • Őszi édességek varázslata: készítsetek egészséges, nyers vegán finomságokat, mint a sütőtökös-mákos pite, datolyagolyó, vagy tökös csokitallér.
  • Nyers-vegán szaloncukor készítés: Tanuljátok meg, hogyan készíthettek egészséges, ehető papírral borított szaloncukrot, amit akár otthon is könnyedén megismételhettek.
  • Szilvás puszedli és zserbó: Egy klasszikus magyar édesség vegán, egészséges verziója, amit garantáltan mindenki élvezni fog!

Miután elkészítettétek a finomságokat, mindenki hazaviheti őket, hogy ne csak a csapatot, hanem a családot is megörvendeztethessétek! 🎁

Ne hagyjátok ki ezt a különleges élményt! Kérjetek egyedi ajánlatot, és hozzátok el a csapatotokat egy felejthetetlen Naspolya-teli élményre! 🍰✨

Egészséges alternatíva:

A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.

Különleges, szezonális alapanyagok

A  felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.

 

Kézzel fogható eredmények

A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.

Autentikus forrás

A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.

Kellemes légkör

A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.

Zsigmond Andrea
Zsigmond Andrea
Rendkívül jó hangulatú, informatív, tartalmas workshop volt. Sok apró praktikát sajátíthattam el és közben olyan ízorgiában volt részem, hogy konkrétan libabőrös voltam, amikor belekóstoltam az elkészült finomságokba. Nem tudnék negatív mozzanatról beszámolni. Mindenki barátságos, kedves, és figyelmes volt az első perctől az utolsóig. Én csak köszönettel tartozom nektek❤️
Molnár Viktor
Molnár Viktor
Csodálatos koraesti programban volt részem, igazan jól éreztem magam! A hely hangulata és az a különleges miliő, amit Réka és párja teremtettek a csodás kerámia bögrékkel, a finom teákkal és barátságos társaságukkal, feledhetetlen. - minden percét élveztem.Szakmai szempontból is bátran ajánlom a workshopjaikat, hiszen lépésről-lépésre vezetnek be a nyers vegán cukrászat rejtelmeibe. Az elkészített finomságok alapján érthetővé válnak az alternativ alapanyagok használata, mit mivel és hogyan helyettesítünk.Így a végeredmény garantáltanmindenki számára ízletes desszert. 😎

21 000 Ft

Ár/fő / 2 órás workshop – keress minket egyedi ajánlatért