Barion Pixel

Sós finomságok (04.27.)

február 16, 2025 14:00

Kedvezményes jelentkezési Határidő:

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

35 000 Ft

Készleten

Kedves Nassőrünk! 🌱✨

A januári workshopok után mi sem örülünk jobban, mint hogy egy újabb, várva várt tematikával érkezhetünk hozzád! 🎉 Az egészséges, fenntartható és finom édességek után most elérkezett az ideje egy új kalandnak: Sós-finomságok workshopunk! 🍴🎉

Miért érdemes részt venni? Mert most végre lehetőséged lesz arra, hogy a Naspolya Nassolda filozófiájának megfelelően sós, vegán, tej-, tojás-, glutén-, szója- és finomított cukormentes finomságokat készíts! 🌱

A legjobb hír? Hogy nem csak finom, de tápláló, értékes kalóriákat is viszel be a szervezetedbe, mert a hőkezelés nélküli, aszalt finomságok megőrzik a tápanyagokat – maximum 42 fokos hőmérsékleten készítjük őket, hogy minden jótékony hatás megmaradjon! 💚

Miket fogunk készíteni? 🎉

📍 Kale-chips különböző ízesítésekben: A fodros kale nemcsak finom, hanem szuper tápanyagban gazdag nassolnivaló is!

📍 Crackerek: Készíthetsz többféle változatot, a kívánt ízesítéssel, amit bármikor elővehetsz, ha egy kis ropogós finomságra vágysz.

📍 „Sajtszósz” és más mártogatósok: Készíts el egy finom, krémes, vegán mártogatóst, amit bármilyen zöldséghez, ropogós kekszekhez vagy akár a crackerekhez is tálalhatsz!

Ezek a sós finomságok mind az egészséges életmódhoz illeszkednek, mivel sütésmentesek és gazdag tápanyagokban, amit a Naspolya Nassolda filozófiája szerint alkottunk meg! 🌿💚

A workshop végén minden elkészített finomságot hazavihetsz, hogy megoszthasd a családoddal, barátaiddal vagy akár magadnak is egy kellemes nassolnivaló legyen a napodban! ✨

A létszám korlátozott, ezért érdemes minél hamarabb biztosítani a helyed! 💚

📅 Időpont: Április 27. vasárnap, 14:00

Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes. A workshop minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Ne habozz, csatlakozz hozzánk, és hozd el az új év egészséges sós finomságait! 🌱

Egészséges alternatíva:

A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.

Különleges, szezonális alapanyagok

A  felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.

 

Kézzel fogható eredmények

A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.

Autentikus forrás

A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.

Kellemes légkör

A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.

Zsigmond Andrea
Zsigmond Andrea
Rendkívül jó hangulatú, informatív, tartalmas workshop volt. Sok apró praktikát sajátíthattam el és közben olyan ízorgiában volt részem, hogy konkrétan libabőrös voltam, amikor belekóstoltam az elkészült finomságokba. Nem tudnék negatív mozzanatról beszámolni. Mindenki barátságos, kedves, és figyelmes volt az első perctől az utolsóig. Én csak köszönettel tartozom nektek❤️
Molnár Viktor
Molnár Viktor
Csodálatos koraesti programban volt részem, igazan jól éreztem magam! A hely hangulata és az a különleges miliő, amit Réka és párja teremtettek a csodás kerámia bögrékkel, a finom teákkal és barátságos társaságukkal, feledhetetlen. - minden percét élveztem.Szakmai szempontból is bátran ajánlom a workshopjaikat, hiszen lépésről-lépésre vezetnek be a nyers vegán cukrászat rejtelmeibe. Az elkészített finomságok alapján érthetővé válnak az alternativ alapanyagok használata, mit mivel és hogyan helyettesítünk.Így a végeredmény garantáltanmindenki számára ízletes desszert. 😎

35 000 Ft

Készleten