35 000 Ft
Készleten
Kedves Nassőrünk! 🌱✨
A januári workshopok után mi sem örülünk jobban, mint hogy egy újabb, várva várt tematikával érkezhetünk hozzád! 🎉 Az egészséges, fenntartható és finom édességek után most elérkezett az ideje egy új kalandnak: Sós-finomságok workshopunk! 🍴🎉
Miért érdemes részt venni? Mert most végre lehetőséged lesz arra, hogy a Naspolya Nassolda filozófiájának megfelelően sós, vegán, tej-, tojás-, glutén-, szója- és finomított cukormentes finomságokat készíts! 🌱
A legjobb hír? Hogy nem csak finom, de tápláló, értékes kalóriákat is viszel be a szervezetedbe, mert a hőkezelés nélküli, aszalt finomságok megőrzik a tápanyagokat – maximum 42 fokos hőmérsékleten készítjük őket, hogy minden jótékony hatás megmaradjon! 💚
Miket fogunk készíteni? 🎉
📍 Kale-chips különböző ízesítésekben: A fodros kale nemcsak finom, hanem szuper tápanyagban gazdag nassolnivaló is!
📍 Crackerek: Készíthetsz többféle változatot, a kívánt ízesítéssel, amit bármikor elővehetsz, ha egy kis ropogós finomságra vágysz.
📍 „Sajtszósz” és más mártogatósok: Készíts el egy finom, krémes, vegán mártogatóst, amit bármilyen zöldséghez, ropogós kekszekhez vagy akár a crackerekhez is tálalhatsz!
Ezek a sós finomságok mind az egészséges életmódhoz illeszkednek, mivel sütésmentesek és gazdag tápanyagokban, amit a Naspolya Nassolda filozófiája szerint alkottunk meg! 🌿💚
A workshop végén minden elkészített finomságot hazavihetsz, hogy megoszthasd a családoddal, barátaiddal vagy akár magadnak is egy kellemes nassolnivaló legyen a napodban! ✨
A létszám korlátozott, ezért érdemes minél hamarabb biztosítani a helyed! 💚
📅 Időpont: Április 27. vasárnap, 14:00
Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes. A workshop minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.
Ne habozz, csatlakozz hozzánk, és hozd el az új év egészséges sós finomságait! 🌱
A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.
A felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.
A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.
A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.
A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.
35 000 Ft
Készleten