Barion Pixel

Nyárváró finomságok – szezonzáró workshop (05.11.)

május 11, 2025 14:00

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

35 000 Ft

Csak 5 maradt készleten

Kedves Nassőrünk! 🌸

 

Ahogy a természet újraéled, mi is egy különleges alkalomra készülünk: egy utolsó közös desszertalkotásra a nyár előtt! 🌿🍓
Ez a workshop most még különlegesebb, ugyanis szülési szabadságom előtt ez lesz az utolsó lehetőség a közeljövőben, hogy személyesen találkozzunk és együtt alkossunk – legközelebb várhatóan csak karácsony környékén lesz újabb alkalom.

Ha már jártál nálunk, tudod: mindig szívvel, szezonális alapanyagokkal és kreatív energiával dolgozunk. Ez most sem lesz másként!

Mi vár rád május 11-én?
✨ Friss gyümölcsökkel, tavaszi alapanyagokkal készült:

  • krémes monodesszert
  • pohárkrém
  • egészséges útravaló
  • ínycsiklandó mini torta
    mindez a Naspolya stílusában – vagyis egészségesen, táplálóan, de minden falat élvezet marad.

Ez a workshop tökéletes választás:

– ha most ismerkedsz a nyers vegán édességekkel,
– ha már tapasztaltabb vagy, de új inspirációkra vágysz,
– vagy ha egyszerűen csak szeretnél valami igazán különlegeset alkotni.

💚 Természetesen minden recept glutén-, tej-, tojás-, szója-, hozzáadott cukor-, finomított cukor- és édesítőszermentes, nyers vegán alapokon.

🎟 A férőhelyek korlátozottak – ha jönnél, ne halogasd a jelentkezést!
👉 Részletek és jelentkezés: naspolya.hu/workshop

 

Kezdés: 14:00
Befejezés: 17:00

Ne hagyd ki, jelentkezz most, és indulj el velünk egy tavaszi kulináris úton! 🌸

Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes. A workshop minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

A programváltozás jogát fenntartjuk

Egészséges alternatíva:

A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.

Különleges, szezonális alapanyagok

A  felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.

Kézzel fogható eredmények

A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.

Autentikus forrás

A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.

Kellemes légkör

A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.

Zsigmond Andrea
Zsigmond Andrea
Rendkívül jó hangulatú, informatív, tartalmas workshop volt. Sok apró praktikát sajátíthattam el és közben olyan ízorgiában volt részem, hogy konkrétan libabőrös voltam, amikor belekóstoltam az elkészült finomságokba. Nem tudnék negatív mozzanatról beszámolni. Mindenki barátságos, kedves, és figyelmes volt az első perctől az utolsóig. Én csak köszönettel tartozom nektek❤️
Molnár Viktor
Molnár Viktor
Csodálatos koraesti programban volt részem, igazan jól éreztem magam! A hely hangulata és az a különleges miliő, amit Réka és párja teremtettek a csodás kerámia bögrékkel, a finom teákkal és barátságos társaságukkal, feledhetetlen. - minden percét élveztem.Szakmai szempontból is bátran ajánlom a workshopjaikat, hiszen lépésről-lépésre vezetnek be a nyers vegán cukrászat rejtelmeibe. Az elkészített finomságok alapján érthetővé válnak az alternativ alapanyagok használata, mit mivel és hogyan helyettesítünk.Így a végeredmény garantáltanmindenki számára ízletes desszert. 😎

35 000 Ft

Csak 5 maradt készleten