35 000 Ft
Készleten
Kedves Nassőrünk! 🌸
A tavasz már a küszöbön, de a friss gyümölcsök még egy kicsit váratnak magukra… Mi ilyenkor a legjobb? Hát, mi mást, mint egy igazán frissítő, egészséges workshopot, amivel felkészülhetsz a tavaszi finomságokra! 🎉✨
Tavaszváró finomságok workshopunk március 30-án, vasárnap 14:00-kor vár! Az idei tavasz első ínycsiklandó finomságai nálunk készülnek, hogy már a tavasz beköszöntése előtt egy kis frissességet hozzunk az asztalodra. 🌿
Miért érdemes eljönnöd?
Mivel mindenki alig várja már a friss gyümölcsöket, de a tavasz még várat magára, most kreatív és egészséges megoldásokat hozunk, hogy az asztalra is friss, szezonálisan elérhető alapanyagok kerüljenek!
A Naspolya Nassolda stílusában, természetesen nyers-vegán (tej-, tojás-, glutén-, szója-, finomított cukor és édesítőszer mentes) tortákat és pitéket készítünk, hogy a tavasz még finomabban, egészségesebben és fenntarthatóbb módon érkezzen! 🌱💚
A workshop során izgalmas, szezonális alapanyagokból készült tortákra és pitékre tanulhatsz meg kreatív és tápláló receptjeinkből! 🍰🎂 A pontos tematika hamarosan érkezik, de ne aggódj, mint mindig, most is olyan izgalmas és ínycsiklandó finomságokat hozunk, amik elnyerik a tetszésedet! 😋✨
A workshop végén minden elkészített finomságot hazavihetsz, hogy még a tavasz előtt ínycsiklandó finomságokkal kényeztesd magad vagy szeretteidet! 💚
A létszám korlátozott, ezért érdemes minél hamarabb biztosítani a helyed! 🌸
📅 Időpont: Március 30. vasárnap
Kezdés: 14:00
Befejezés: 17:00
Fizetési információ: A jelenlegi ajánlat előre utalásos, vagy online fizetés esetén érvényes. A workshop minimum 6 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.
Tarts velünk, és hozd el az első tavaszi finomságokat a Naspolya Nassoldába! 🌸🌱
A programváltozás jogát fenntartjuk
A workshopon elkészített édességek 100%-ban vegánok és hőkezelés nélkül készülnek, így nemcsak finomak, hanem a legkisebb bűntudat nélkül fogyaszthatók. Mivel minden receptet úgy alakítunk, hogy az minimális feldolgozást igényeljen, a tápértékek is maximálisan megmaradnak.
A felhasznált alapanyagok mind friss, szezonális, vegán alapanyagok, így nemcsak az ízek, hanem a tápanyagok is az évszakhoz igazodnak.
A workshop végén minden résztvevő hazaviheti a saját készítésű finomságokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.
A workshopot Réka vezeti, aki 10 éve fejleszti a Naspolya receptjeit, és Párizsban végzett nyers-vegán cukrász képzést. Tőle tanulni az egyik legautentikusabb forrás most itthon. A workshop során használható tudást adunk, amit otthon is könnyen alkalmazhatsz. Az elkészített édességek egyszerűek, gyorsak és garantáltan ínycsiklandóak.
A Naspolya Nassolda műhelyében egy barátságos, támogató légkörben dolgozhatunk. Mindenki számára biztosítunk elegendő figyelmet, hogy biztosan élvezetes és tanulságos élményben legyen része.
35 000 Ft
Készleten