A Naspolya Berlin hipszter helyeinek stílusát képviseli, minimalista, skandináv beütésű dizájnnal...
Örömmel és büszkén jelentjük, hogy gasztronómiai kiskönyvbe került a Naspolya! Nem is akármilyenbe: a Magyar Konyha Magazin a decemberi száma könyvmellékletében, Budapest top 10 mentes helye között ajánl minket! Úgy döntöttünk, hogy egy az egyben közöljük a Magyar Konyha ajánlását, mert csak egyetérteni tudunk minden sorával! 😉
„Több szempontból más utat követnek, mint a reformcukrászdák általában: nem csak glutén, tejtermék és tojás nélkül dolgoznak, hanem a vegán körökben népszerű szóját és szójatejet is mellőzik. Alapelvük a teljes organikusságra való törekvés, süteményeik az aszalt füge és datolya természetes gyümölcstartalmától édesek, semmiféle mesterséges édesítőt nem használnak. Minden frissen készül, a mandulatej is, amit ki is emelnénk, mert a bolti mandulatejekkel össze sem hasonlítható. A Maldon sópelyhekkel meghintett sós-karamellás cupcake és a gránátalmás sajttorta emlékezetes élmény. Koncepciójuk különlegessége, hogy tokaji borokat is kínálnak az egészséges nassolnivalók mellé. A pultoslányok felkészültek, ki lehet faggatni őket a nyersvegán konyha rejtelmeiről. A farönkhintát muszáj kipróbálni.”
Sorry, the comment form is closed at this time.