Barion Pixel

Archive

/ 25.05.2017

Amikor a megunhatatlan mandula, a tápláló hajdina és a mézédes mazsola összeáll, hogy friss, zamatos almaszeletekkel selymes fügerétegbe burkolózzanak.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, alma*, szárított hajdinacsíra*, aszalt füge*, mandula*, mazsola*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját,...

/ 15.07.2016

A gyerekek nagy kedvence a kínálatunkból. Ez nem is csoda, krémes, lágy falatai csokipudingra emlékeztetnek. Kakaót pedig nem tartalmaz: karobbal ízesítjük, aszalt fügével és datolyával édesítjük.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, füge*, datolya, hajdinacsíra*, mandula*, karobpor*, útifűmaghéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők...

/ 15.07.2016

Amikor a megunhatatlan mandula, a tápláló hajdina és a mézédes mazsola összeáll, hogy friss, zamatos körteszeletekkel selymes fügerétegbe burkolózzanak.Szezon: szeptember-februárÖsszetevők: víz, körte*, szárított hajdinacsíra*, aszalt füge*, mandula*, mazsola*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját,...

/ 15.07.2016

Mákos piténket minden mákimádónak meg kell kóstolnia. A szárított hajdinás alapon sűrű, mákos falatok – az igazi gourmet-k érzik benne a reszelt citromhéj, vanília és rozmaring aromáját is.Szezon: január-decemberÖsszetevők: mák*, mazsola*, szárított hajdinacsíra*, mandula*, útifűmaghéj*, rozmaring*, bourbon vanília őrlemény*, citromhéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio)...

/ 15.07.2016

Őszi-téli ínyencségünk lágy, krémes töltelékének titka a vilmoskörte és a bourbon vanília egymáshoz tökéletesen illő aromái. Igazi gourmet választás!Szezon: szeptember-februárÖsszetevők: körte*, kesudió, víz, datolya, szárított hajdinacsíra*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, citromlé*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént,...

/ 15.07.2016

Piténkben az édes íz természetesen nem az olvasztott cukornak köszönhető: az aszalt datolyával karamellaízűvé varázsolt finomságot Himalája-sóval sózzuk belül, Maldon-sóval kívül. Tömény jó!Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, kesudió, szárított hajdinacsíra*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, sóA *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem...

/ 15.07.2016

Ez a gyönyörű minitorta egy az egyben a mézeskalács ízvilágát hozza. A sütőtök kellemes, édes ízét fahéj, gyömbér, szerecsendió és szegfűszeg varázsolja télies hangulatúvá.Szezon: október-márciusÖsszetevők: víz, sütőtök*, kesudió, datolya, agar-agar, fahéj*, szerecsendió*, gyömbér*, szegfűszeg*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők...

/ 15.07.2016

Gránátalma tortánk zamatos gránátalmamagokat és egy finom krémes, kesudiós réteget tartalmaz. Vigyázat, igen gyorsan fogyó finomság!Szezon: november-áprilisÖsszetevők: kesudió, gránátalma, datolya, szárított hajdinacsíra*, citromlé*, útifűmaghéj*, sörélesztőpehely*, stevia*, agar-agar, bourbon vanília őrlemény*, sóA *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént,...

/ 15.07.2016

Kiváló minőségű, nyers perui bio kakaópor, kakaóbabtöret és kakaóvaj a főszerepben, a torta tetejét gojibogyóval díszítjük. Brownie-rajongóknak kötelező kipróbálni, van benne kakaó!Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, mandula*, szezámmag*, kakaópor*, kakaóbabtöret*, kakaóvaj*, kókuszvirágcukor*, bourbon vanília őrlemény*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem...

/ 15.07.2016

Tortánk zöld színű rétegét a matcha, a különleges, porrá őrölt japán zöldtea adja. Enyhén vaníliás fűszerezésű, a fehér kakaóvajas réteggel együtt egy visszafogott, kifinomult ízvilágú desszertet alkot.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, kesudió, agavé szirup*, szárított hajdinacsíra*, datolya, kakaóvaj*, matcha*, agar-agar, bourbon vanília őrlemény*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai...