Barion Pixel

Archive

/ 15.07.2016

Pikáns citrom-mák kombináció, lágy textúra, habkönnyű falatok. Ízvilága kifinomult, érdekessége, hogy sem a citrom, sem a mák íze nem tolakodó benne. Vendégeink egyik legnagyobb kedvence.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, kesudió, agavé szirup*, mák*, szárított hajdinacsíra*, citrom*, agar-agar, bourbon vanília őrlemény*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak....

/ 07.06.2016

Ez a tortánk csupa tavasz! Könnyed, frissítő falatok, márványos textúra jellemzik. Az aszaltcseresznye, a bourbon vanília és a rózsavíz íz- és illataromái különlegesen nőiessé varázsolják.Szezon: január-decemberÖsszetevők: mazsola*, kesudió, aszaltcseresznye*, hajdinacsíra*, rózsavíz, citrom*, agar-agar, bourbon vanília őrlemény*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon...

/ 07.06.2016

A puha, édes almás réteget ízletes aszaltcseresznyekrém borítja. Eszünkbe juthat róla az almás pite, de annál jóval könnyedebb és izgalmasabb. Tökéletes választás a hűvösebb hónapokban!Szezon: október-áprilisÖsszetevők: alma*, mandula*, szárított hajdinacsíra*, mazsola*, víz, aszaltcseresznye*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem...

/ 07.06.2016

Bodzás különlegességünket csak májusban és júniusban tudjuk készíteni, bodzavirágzás idején. A vadon termő virág könnyed ízének tökéletes kiegészítője az édes szamóca. Igazi gourmet finomság.Szezon: május-júniusÖsszetevők: víz, eper, kesudió, datolya, szárított hajdinacsíra*, agavé szirup*, citromlé*, kakaóvaj*, bodza*, agar-agar, cékla*, liofilizált eper*, bourbon vanília őrlemény*A *-gal jelölt...