Barion Pixel

Archive

/ 15.07.2016

Agavészirupba bio narancshéjat áztatunk, ezzel gyúrjuk egybe a datolyagolyókat. Kedvelői marcipánosnak szokták leírni, a falatozást pedig kész kihívás abbahagyni! Édes, buja csábítás.Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, mandula*, narancs*, agavé szirup*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet,...

/ 15.07.2016

A karobbal és fahéjjal ízesített golyócskák színtiszta energiát és az önfeledt nassolás jóleső érzését adják. Az aszalt datolyának köszönhetően meglepően laktató!Szezon: január-decemberÖsszetevők: datolya, mandula*, karobpor*, fahéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját, tejet, tejterméket és...

/ 15.07.2016

Virágos finomságaink egyike: levendulát szórunk a friss sárgabarackkal és sárgabarackkrémmel ízesített tortára. Rajongói szerint zavarbaejtően emlékeztet a nagymama sárgabaracklekvárjának ízére.Szezon: június-szeptemberÖsszetevők: víz, sárgabarack, szárított hajdinacsíra*, datolya*, mandula*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, levendula*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént,...

/ 15.07.2016

A nyers perui bio kakaópor telt aromájára izgalmas választ ad a friss mentaíz. A menta üdévé, pikánssá varázsolja, de nem hivalkodó benne. A csokitorták kedvelői nagyon szeretik.Szezon: április-novemberÖsszetevők: víz, datolya, kesudió, kakaópor*, szárított hajdinacsíra*, kakaópor*, útifűmaghéj*, mentalevél*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A...

/ 15.07.2016

A gyerekek nagy kedvence a kínálatunkból. Ez nem is csoda, krémes, lágy falatai csokipudingra emlékeztetnek. Kakaót pedig nem tartalmaz: karobbal ízesítjük, aszalt fügével és datolyával édesítjük.Szezon: január-decemberÖsszetevők: víz, füge*, datolya, hajdinacsíra*, mandula*, karobpor*, útifűmaghéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők...

/ 15.07.2016

Amikor a megunhatatlan mandula, a tápláló hajdina és a mézédes mazsola összeáll, hogy friss, zamatos körteszeletekkel selymes fügerétegbe burkolózzanak.Szezon: szeptember-februárÖsszetevők: víz, körte*, szárított hajdinacsíra*, aszalt füge*, mandula*, mazsola*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett összetevők allergének.Nem tartalmaz: glutént, tojást, szóját,...

/ 15.07.2016

Augusztustól októberig tudjuk elkészíteni minden generáció kedvencét: nyers-vegán piténk meglepő módon a nagyi szilvás gombócának ízét idézi. Isteni szilvás fahéjas finomság!Szezon: augusztus-októberÖsszetevők: víz, datolya, szilva, szárított hajdinacsíra*, mandula, aszalt szilva*, fahéj*, bourbon vanília őrlemény*, sztevia*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio) gazdálkodásból származnak. A vastagon szedett...

/ 15.07.2016

Mákos piténket minden mákimádónak meg kell kóstolnia. A szárított hajdinás alapon sűrű, mákos falatok – az igazi gourmet-k érzik benne a reszelt citromhéj, vanília és rozmaring aromáját is.Szezon: január-decemberÖsszetevők: mák*, mazsola*, szárított hajdinacsíra*, mandula*, útifűmaghéj*, rozmaring*, bourbon vanília őrlemény*, citromhéj*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai (bio)...

/ 15.07.2016

Ezt a finomságunkat a rövidke eperszezon erejéig keressétek: friss eperből és kesudióból készítjük a krémet, ami természetesen tej és túró nélkül készül. Egyszerre édes, fanyar és nagyon finom!Szezon: május-júniusÖsszetevők: eper*, kesudió, víz, datolya, szárított hajdinacsíra*,agavé szirup*, útifűmaghéj*, bourbon vanília őrlemény*, citromlé*A *-gal jelölt hozzávalók ökológiai...

/ 15.07.2016

Az aszalt datolyából és szárított hajdinacsírából készített édes külső réteg különleges belsőt takar: a rózsaszín krém főszereplője a ribizli, e fanyar nyári gyümölcs. Remek ízkontrasztot alkotnak.Szezon: június-júliusÖsszetevők: ribizli, kesudió, víz, datolya, szárított hajdinacsíra*, agavé szirup*, citromlé*, útifűmaghéj*, kakaópor*, karobpor*, bourbon vanília őrlemény*A *-gal jelölt hozzávalók...