06 márc Az ország legjobb cukrászdái között ajánl a Dining Guide Top100 Étteremkalauz!
Nagy örömünkre és meglepetésünkre országos étteremkalauzban ajánl minket a Dining Guide Magyarország legjobb cukrászdái között. Azért is különösen megtisztelő, hogy beválogattak minket az ajánlott helyek közé, mert a könyvben szereplő 65 cukrászdából mindössze két úgynevezett “mentes” desszertezőt találunk. A fővárosi egészséges cukrászdákat mi képviseljük a kalauzban.
Mindig büszkeséggel tölt el minket, ha nem “csak” az egészséges cukrászdák között emlegetnek minket (ami természetesen szintén nagyon fontos számunkra!), hanem az általunk nyújtott gasztronómiai élményt is értékelik. 2014-es megnyitásunk óta egy olyan úton szeretnénk járni, amely itthon eddig még nem volt kitaposva: minden szempontból egészséges alternatívát nyújtani – de az ízekben és a desszertek megjelenésében sem kötni kompromisszumot! Ahogyan a kalauz is fogalmaz:
“A nagy teljesítményük, hogy hozzáadott cukor, liszt, tojás, szója, tej és tejtermékek nélkül tudnak igazán ízletes édességeket készíteni.”
Kicsit elérzékenyülve akár azt is mondhatnánk, hogy hát igen, ezért csináljuk. Köszönjük a könyv tesztelőinek, hogy felfigyeltek ránk!
A Dining Guide Top100 kalauz beszerezhető a nagyobb újságárusoknál – a 335. oldalon keressétek a Naspolya Nassoldát!
Korábbi bejegyzések
Van, aki nem forrón szereti: Kóstoltad már a cold brew-t a Naspolyában?
Tavaly úgy döntöttünk, hogy teljesen vegánná alakítjuk a kínálatunkat....
08 augusztus, 2018 No commentSzülőknek csak 12 éven aluliak felügyelete mellett: a datolyagolyó receptje
Tapasztalatból mondjuk, a ragacsos datolyamassza gyúrását, formázását imádják a kicsik. Ehető gyurma? Naná, hogy nagy kedvenc! És még egészséges is. A datolyagolyó egy klasszikus nyersvegán nassolnivaló, az elkészítése ráadásul szuperegyszerű....
14 február, 2017 No commentNyers vegán gondolatok húsvétról, csokinyúlról, nassolásról
Tojás helyett datolyást! 😉 Váltsunk az ünnepekkor is egészségesre – húsvéti csomagokkal készültünk....
27 március, 2018 No commentKonyhánk nagyágyúi
Ágyú egy vegán konyhában?! Bizony, ha aszalásról és mixelésről van szó, nem viccelünk!...
13 február, 2017 No comment
Sorry, the comment form is closed at this time.